♥Mijn aanbod♥

 Welkom lief mens.

Ik ben Holistisch therapeut in Velserbroek. 

Daarnaast maak ik online cursussen en sessie tussen de paarden. 

 De ruimte en rust in jezelf (weer) terugvinden. 

Ik help je graag in rust helemaal voor jezelf te kiezen. Jezelf terug te vinden en te herstellen van een burn-out, depressie, onzekerheid, stress. Samen gaan we voelen hoe het nu echt met je gaat. Hierdoor ga je snel meer rust ervaren waardoor jij vanuit je hart en gevoel kan leven. In plaats van al die negativiteit die constant in je hoofd rondspeelt.

Of je nu veel hebt meegemaakt of dat je leven relaxed is verlopen. Als jij nu levensvragen, stress, overprikkeling, perfectionisme, rouw, trauma, lichamelijke klachten, een scheiding, verlies van een kind, verlies van een partner ervaart help ik  jou weer te ontspannen en voor jezelf te kiezen.

 

 Wat ik jou kan aanbieden:

Holistisch therepeut Velserbroek. Rouw, trauma, stress, onzekerheid, schuld, emoties, schaamte

Online sessies en cursussen:

Een Energiebehandeling op afstand is  mogelijk:

Vooraf hebben we via appcontact een gesprekje over jouw hulpvraag.

Daarna ga jij lekker ontspannen liggen/zitten en start ik met de energie behandeling op afstand. Energie werkt altijd en overal. Ik tune in op jou en stel mij open als doorgeefkanaal. Hierdoor stroomt de energie door mij heen en kan ik deze weer doorgeven, zodat het jouw lichaam doorstroomt, blokkades weghaalt en je weer nieuwe inzichten kan geven. De energiestroming en de resultaten zijn afgestemd op jou.

Na afloop hebben we weer een gesprek via de app om de ervaringen uit te wisselen.

Deze behandeling duurt in totaal ongeveer 45  minuten en kost 37,50 euro.

Aanmelden kan door mij een berichtje te sturen op 0681382364 of jannekebulens@ruimteenrust.com

♥Ik ben gecertificeerd Reiki Master en heldervoelend en helderwetend♥

 

Online cursussen:

♥Help! Grenzen aangeven, straks vinden ze mij niet meer aardig

♥Meer rust en ontspanning? (e-book)

♥Werken aan jouw geluk: aan de slag met je innerlijke kind

♥Ruimte voor jouw rouw, emoties en gevoelens na het verlies van een kindje voor, tijdens of na de geboorte

Voel je van harte welkom en gezien.

Liefs Janneke

 

 

Holistisch paardencoach

Naast Holistisch therapeut ben ik ook paardencoach.

In een kudde paarden zijn is helpend, helend en voelbaar krachtig, omdat paarden alleen maar veiligheid en rust willen in hun kudde.  Dit is zo een mooi proces omdat paarden dieper kunnen voelen dan wij als mens in staat zijn. Omdat paarden geen oordeel hebben of bang zijn voor afwijzing kunnen zij altijd eerlijk zijn en laten zien wat er nodig is voor jou of voor de kudde waar jij je in bevind. Hierdoor kan jij ook weer in jouw kracht staan en wordt er zoveel geheeld tijdens een sessie. Alleen al tussen de paarden staan, zonder te praten of iets te moeten doen werkt rustgevend en helend. We moeten al zoveel in het dagelijkse leven. Zowel door verwachtingen van een ander of van jezelf. Bij de paarden hoef je alleen maar aanwezig te zijn, als jezelf♥

Paarden coaching kan je overal voor inzetten. Ook als je paarden eng vind. Juist dan. Paarden spiegelen en laten ondertussen ook jouw pijnen en trauma los…. heel liefdevoel en voorzichtig. En soms geven de paarden je juist een duwtje in de voor jou, juiste richting. Alles is oke♥

Je kan een afspraak bij mij inplannen via de mail: jannekebulens@ruimteenrust.com of door een apje te sturen naar: 0681382364

 

Heb je/jullie liever een combinatietraject van tussen de paarden en bij mij in de praktijk mail mij dan even: jannekebulens@ruimteenrust.com

Dan maken we samen een traject op maat voor jou/jullie.

Liefs janneke

Wil je mij eerst beter leren kennen en weten hoe ik jou kan helpen schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief/inspiratiemails. Deze ontvang je dan 1 of 2 wekelijks in je mailbox: