Online rouwtraject zonder einddatum:

Voor vrouwen waarvan hun kindje voor, tijdens of na de geboorte zijn overleden.

Is jouw kindje vlak voor, tijdens of na de geboorte gestorven?
Is dat net gebeurd of al langer geleden?
Is er ruimte voor jouw verdriet? Durf jij erover te praten? Durf jij voor jezelf op te komen en te vertellen wat jouw behoeftes zijn?
Voel jij dat je mag rouwen, maar dat je ook gewoon door mag gaan met jouw leven en dat het verdriet gevoeld en uitgesproken mag worden?
Lieve mooie vrouw. Voel jij je serieus genomen? Als prachtige moeder van jouw kindje en tegelijkertijd het intense verdriet dat er ook gewoon mag zijn. Misschien boosheid, onbegrip of woede. It is al good. Jouw verlies en jouw manier. Jij mag dit op jouw manier doen.
Rouwtraject voor als je kindje voor, tijdens of na de geboorte is gestorven
Zes jaar geleden verloor ik mijn zoontje. Hij was het broertje van Jace. Als tweeling zaten ze in mijn buik. Vlak voor de geboorte ging het mis. Jace heeft het overleefd en Liam is gestorven.
IK heb mij erg alleen en eenzaam gevoeld. Mensen om mij heen begrepen mij niet en ik had het gevoel dat er in het ziekenhuis niet naar mij geluisterd werd.
Wat ik niemand kwalijk neem…. iedereen doet het op zijn eigen manier en ziekenhuizen doen het vaak volgens regels. 
En daarnaast mag er alle ruimte zijn voor jouw rouw, voor jouw verdriet en voor jouw vragen. Want hoe ga je nou om met dat grote verlies in jouw dagelijkse leven.
Daarom heb ik iets gemaakt voor herkenning, verbinding, je gevoelens en emoties de ruimte geven om er te mogen zijn.
Dit verbind ik aan een facebookgroep zodat we kunnen delen, verbinden, uiten enzovoorts. Let op: je kan hier ook gewoon een stille lezer zijn of er voor kiezen om je niet te verbinden aan de facebookgroep. 
Inmiddels ben ik zelf holistisch rouw therapeut voor ouders met een overleden kindje rondom de geboorte. En is het mijn missie het taboe op een overleden kindje te doorbreken en de gevoelens, onbegrip, liefde er te laten zijn.
Ik wil als moeder/ervaringsdeskundige en als holistisch professional er zijn voor jou als rouwende vrouw.
Het traject gaat schept ruimte en er wordt weer naar je geluisterd. Ook leer ik je hoe je voor jezelf kunt opkomen als je werkgever vind dat je weer aan het werk moet of dat je omgeving vind dat je door moet gaan etc.
Tijdens deze training gekoppeld aan de community draag je dit niet meer alleen.
Aanmelden is eenmalig 197 euro en je kan in 5 termijnen betalen.
Het is een rouw traject voor zolang jij dit nodig hebt. En het maakt niet uit of het nu jaren geleden is. Of dat het pas geleden is.
Overal waar jij tegen aanloopt: Zoals de reacties van je omgeving, hoe ga je hiermee om?  Je eigen emoties. Hoe ga je om met werkgevers die willen dat je weer komt werken en jij dit doet omdat jij je schuldig voelt of je sterk wil houden. Durf en kan jij je uitspreken, grenzen voelen en aangeven? Het maakt niet uit. Alles is bespreekbaar en jij mag helemaal jezelf zijn, zeggen wat je wil zeggen en voelen wat je voelt.
Zie ik je in mijn startende community, waarin het mijn missie is moeders te helpen die nu het gevoel hebben niet gehoord te worden of het gevoel hebben dat er van alles mis is gegaan? Of die gewoon willen delen en vertellen.
En mocht je iemand in je omgeving kennen die hier behoefte aan heeft deel dit bericht zodat ik zoveel mogelijk mama’s en misschien ook papa’s kan bereiken om te ondersteunen in hun rouwproces
Je bent zo welkom.
Liefs Janneke

.

Hier ben ik een paar uur na de geboorte van Liam en Jace. Nu 6,5 jaar geleden. Doordat ik zelf heb doorgemaakt en doormaak hoe het is om een kindje te verliezen en alles wat daarom heen komt kijken qua emoties, beleving, gevoel en waar je tegenaan kan lopen. Waar jouw leven en dat van je gezin/partner doorgaat na dit intense verlies. Help ik jou in liefde, verbinding, ervaring en professionaliteit. Alles in één. In een mooi online traject. Meld je hier aan.